Download als een iCal bestand
Burendag 2017
Zaterdag, 23 September 2017, 10:00 - 14:30
Hits : 31

Burendag 2017

Lieve broeders en zusters,

Via de beamer zag u al de eerste aankondiging voor de burendag op D.V. zaterdag 23 september. Wij, de organisatoren van deze ‘gemeentedag’, hebben het plan opgevat om iets leuks voor de gemeente te organiseren, maar ook meteen wat in de wijk te doen, in het bijzonder voor onze buren van het kerkgebouw. Daarom hebben we gekozen om deze dag te houden op de nationale burendag. Het belangrijkste doel is gezelligheid, ontmoeting en zichtbaar zijn in de wijk.

Het plan is om de dag te starten met het opruimen van zwerfvuil rondom ons kerkgebouw. Dit om letterlijk wat terug te doen voor onze buren. We hopen dat hier vooral kinderen van de basisschool enthousiast te maken, om mee te helpen.

Rond 11.00 uur start dan een Fancy-Fair achtige markt in- en rondom ons kerkgebouw, met leuke kraampjes, eten en drinken, schmink en een springkussen voor de kinderen. In het bijzonder vragen we uw/ jouw aandacht voor een taartenbakwedstrijd. Wie bakt de lekkerste taart en verdiend hiermee een prijs?! Rond 11.15 uur zal een heuse jury de taarten beoordelen en een winnaar bekend maken. Daarna kan iedereen genieten van een heerlijk stukje taart bij de koffie! De markt eindigt rond 14.30 uur.

Nogmaals op een rijtje:

• 10.00 uur – opruimen zwerfvuil in de straten rondom de Maranathakerk

• 11.00 – 14.30 uur markt in en rondom het kerkgebouw, voor jong en oud

GEVRAAGD:

Wie doet er mee en gaat met een prikker op pad, om alle rommel langs de straten op te ruimen? Voor de kinderen van de onderbouw vragen we begeleiding door één van de ouders. Geef je op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Coby van Houdt.

En wie bakt de lekkerste taart??! Geef u/je op door een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Marlies Bouman. De taart moet dan uiterlijk 11.15 uur in de kerk aanwezig zijn en wordt door een vakkundige jury beoordeeld.

Wie heeft er iets leuks of lekkers om te verkopen op de markt? Wij zorgen voor een ‘kraampje’. Geef u op of zoek contact met Wilma Bezemer (non-food producten) of Petra Kreling (eten/drinken). Uiteraard kan dit ook via het bovenstaande emailadres.

We hopen u allen te ontmoeten op zaterdag 23 september!

Kees van Houwelingen, Wilma Bezemer, Coby van Houdt, Marlies Bouman, Petra Kreling en Corina Koster

Locatie Maranatha kerk - Stadhouderslaan 317